iReach Superstar Awards

Bismillahirrahmanirrahim..

Hari Sabtu 20 Ogos 2016 yang lepas telah berlangsung iReach Superstar Award anjuran pengasas iReach Family, Master Lyna Noh dan pasangannya Master Zainul Anuar. iReach Family ni adalah antara group Shaklee yang kuat lagi tersohor di Malaysia.

iReach Superstar Awards

Majlis ini diadakan dengan tujuan untuk memberikan penghargaan kepada pengedar-pengedar Shaklee di bawah iReach Family yang telah mencapai syarat-syarat yang ditetapkan. Ala-ala Star Achiever Award masa Shaklee National Conference, cuma yang ini khusus untuk warga iReach Family.

iReach Superstar Awards & Raya Gathering

Ini adalah iReach Superstar Award yang kedua untuk tahun 2016. Kali pertama dulu telah diadakan pada 5 Mac 2016 dan majlis kali ini bersekali dengan Raya Gathering. Tak apalah lambat sikit, yang penting pengasas tetap raikan kami walaupun raya pun dah habis. Hehe..
Shaklee Award

Master Zainul segak berbaju Melayu. Raya katanya kan..

Award dan Cabutan Bertuah

Ada 3 anugerah yang telah diberikan untuk iReach Superstar Award kali ini iaitu :
a) Anugerah Naik Rank
b) Anugerah Jualan Vivix Terbanyak
c) Anugerah Jualan Set Detoks Terbanyak
Shaklee Award

Award-award khas untuk mereka yang layak. Tahniah!

Selain anugerah, pengasas juga menyediakan hadiah untuk kami yang bertuah melalui cabutan yang dibuat. Hadiahnya bukan sikit-sikit tau, dan nilainya pun fuhhh. Syukur alhamdulillah berada di dalam group yang pengasanya sangat pemurah. Sponsor hadiah award, hadiah cabutan bertuah, makan dan tempat. Senang cerita sediakan semua, kami datang bawa badan sahaja.
Alhamdulillah, rezeki Puan Norazian. Ada juga wakil Keluarga Sihat Biz Group yang bertuah.  Dapat Barry Smith luggage bernilai RM640.00. Fuhh!!

Alhamdulillah, rezeki Puan Norazian. Ada wakil Keluarga Sihat Biz Group yang bertuah. Dapat Barry Smith luggage bernilai RM640.00. Fuhh!!

Perkongsian Ilmu dan Motivasi

Ini bukan majlis makan-makan dan terima hadiah semata-mata, majlis ini juga adalah majlis ilmu. Ramai leader-leader hebat berkongsi tip-tip dan pengalaman yang membantu menaikkan semangat kami. Paling ditunggu-tunggu adalah ucapan dari pengasas sendiri iaitu Master Lyna dan Master Zainul.
Perkongsian dan motivasi dari Master Lyna Noh..

Perkongsian dan motivasi dari Master Lyna Noh..

Majlis Bersurai

Alhamdulillah, hari yang kenyang dengan pengisian rohani dan makan-makan jamuan raya. Majlis berakhir pada jam 12.30 tengahari. Kami semua pulang dengan hati yang gembira, perut yang kenyang dan semangat yang membara. Cayook!!

Shaklee Award

Gambar beramai-ramai yang sempat dibadikan untuk kenangan bersama..

Sertai Shaklee dan Bersama Kami di iReach Family

Ramai telah membuktikan mampu menjana pendapatan dengan Shaklee. Tapi mengapa iReach Family? Kerana untuk berjaya kita perlu berada di dalam group yang betul dan kuat. Dengan group yang betul kita akan dibimbing untuk berjaya bukan sekadar dengan teori, tetapi beserta praktikal. Mentor-mentor di dalam iReach Family sentiasa update dengan strategi terkini.

Alhamdulillah, saya berada di dalam group yang betul. Bersama iReach Family saya kini juga telah membina Keluarga Sihat Biz Group (KSBiG) yang kini semakin berkembang dan kukuh.

Klik http://bit.ly/DaftarShakleeOnline untuk pendaftaran ahli Shaklee secara online atau hubungi kami untuk bantuan.

Zefa Nor Asmara bt Jubir aka Ibu Yusuf dan Maryam
Shaklee Distributor & Business Leader
Founder of Keluarga Sihat Biz Group (KSBiG)
WhatsApp: 011-11537821
Email: zefa_asmara@yahoo.com

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge