Perkhidmatan Penghantaran Produk Shaklee ke DEMC Shah Alam

Bismillahirrahmanirrahim

Sepanjang bergelar seorang pengedar produk Shaklee, ibu selalu mendapat permintaan untuk cod (cash on delivery) atau bahasa mudahnya kita kena hantar barang tu pada pelanggan dan pelanggan akan bayar secara tunai.

Perkhidmatan Penghantaran Produk Shaklee ke DEMC Shah Alam

Antara lokasi cod tak mengira waktu paling hot adalah di Darul Ehsan Medical Centre Shah Alam. Ye lah, nama pun tempat orang sakitkan. Dan sakit ni bukan mengira waktu. Pernah juga dapat panggilan minta cod malam-malam.

Bukan KFC je ada 24 jam tau, perkhidmatan penghantaran Shaklee 24 jam pun ada ibu buat. Tak ada masalah selagi lokasi cod tu sekitar Shah Alam dan Klang. Kalau luar kawasan, ibu akan gunakan perkhidmatan curier.

penghantaran shaklee ke DEMC

Pengedar Shaklee Shah Alam

Produk Sahklee Bukan Ubat

Sebelum ada yang salah faham, baik ibu jelaskan terlebih awal. Rangkaian produk Shaklee adalah sejenis vitamin atau makanan tambahan dan bukanlah ubat walaupun sering dicari oleh orang sakit. (Shaklee juga ada produk penjagaan rumah serta penjagaan diri dan kecantikan.)

Antara yang paling hot menjadi permintaan pesakit di DEMC adalah krim serbaguna Herbal Blend dan Nutriferon.

Herbal Blend Multi-Purpose Cream

Krim serbaguna Herbal Blend

Krim serbaguna Herbal Blend

Herba Semulajadi

Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee ialah sejenis krim serbaguna yang mengandungi herba-herba semulajadi seperti :

Sage Leaf – Merawat masalah dan jangkitan kulit, gigitan serangga

Horse Chestnut Seed – Merawat alergi pada kulit dan eczema

Yarrow – Menyembuhkan luka, selesema dan demam

Rosemary Leaf – Musuh bagi serangga, nyamuk, lalat, ulat dan kumbang

Manfaat

Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee dapat membantu mengatasi masalah berikut secara semulajadi dan selamat:

– Ruam pada bayi
– Eczema dan gatal-gatal
– Gigitan serangga dan nyamuk
– Tapak kaki kasar, pecah dan sakit
– Parut baru
– Stretchmark (kesan regangan)
– Dijadikan sebagai losyen harian untuk kulit anda.

Nutriferon

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Nutriferon adalah penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954. Ia bertindak sebagai imunisasi semulajadi yang meningkatkan imuniti tubuh dan menjadikan tubuh imun kepada penyakit.

Sesiapa yang mudah sakit, demam, selsema, batuk atau dicadangkan doktorsupaya ambil suplemen untuk immune booster memang sangat elok ambil Nutriferon ni.

Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee

Selain membuat penghantaran, ibu juga menyediakan perkhidmatan konsultasi percuma tentang produk Shaklee sebelum dan selepas pembelian. Tapi maaf, khidmat tu hanya untuk penggan Shaklee ibu sahaja. Kalau beli dari orang lain, kena dapatkan dari orang tu.

Tapi jangan risau, beli dari pengedar mana pun tetap akan dapat konsultasi tentang produk Shaklee. Yang penting, carilah pengedar yang anda percayai.

Bagaimana Untuk Mendapatkan Produk Shaklee?

InsyaAllah, ibu boleh bantu. Ibu boleh cod sekitar Shah Alam dan Klang. Kalau luar kawasan, ibu akan gunakan perkhidmatan curier.

Puan Zefa Nor Asmara bt Jubir (Ibu Yusuf dan Maryam)
Pengedar Shaklee Shah Alam (ID:909824)
Whatsapp: 011-11537821
Email: zefa_asmara@yahoo.com
Fb: Ibu Yusuf dan Maryam
(Visited 73 times, 1 visits today)

You may also like...

2 Responses

  1. jida says:

    alhamdulillah, menyenangkan pengguna. Mana-mana yang tinggal berdekatan tu boleh la cod terus kan kak. Lagi-lagi kalau yang urgent nak guna.
    jida recently posted…Resipi Kek Kukus Sukatan Cawan, Guna Bahan MudahMy Profile

  2. Ros says:

    Dua produk tu memang orang selalu nak urgent.
    Untung orang Shah Alam, kak Zefa boleh COD 24 jam.
    Ros recently posted…Kelebihan Tidur Sebentar Di Siang HariMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge