Gout dan Sakit Kaki Hilang Selepas Konsisten Minum Vivix

Lagi kisah benar tentang pesakit gout yang dulunya terpaksa bertongkat dan tak boleh jalan jauh, sekarang boleh jalan jauh-jauh. Siap ronda-ronda Jepun lagi.

Gout dan sakit kaki hilang selepas konsisten minum vivix

Gout dan Sakit Kaki Hilang Selepas Konsisten Minum Vivix

Kisah kalini kisah ayah kepada Khadeejah. Ayah Deeja memang ada gout dan berjalan guna tongkat. Pergerakan agak terbatas dan ada masa-masanya terpaksa berehat seharian di bilik.

Hinggalah adik Deeja ni mendapat tawaran dan melanjutkan pelajaran di Jepun. Mak ayah dan Deeja sekeluarga merancang nak ke Jepun juga.

Sebagai anak, Deeja dah risau dululah mengenangkan keadaan ayahnya ni. Boleh ke nak jalan jauh-jauh ni? Pergi Jepun memang banyak kena jalan kaki tau. Nak naik teksi kemana-mana, tambang teksi agak mahal juga di sana.

Dalam risau-risau tu berangkatlah juga mereka sekeluarga ke Jepun.

Tapi sepanjang di Jepun, Deeja sangat terkejut sebab ayahnya sangat cergas berjalan. Tongkat pun tak guna dah..

Ada sekali tu mereka ke taman bunga, nak ke taman tu kena berjalan 20 minit. Tapi mak dan ayah Deeja tetap kuat.

Lepas balik dari taman, Deeja kata mak ayahnya sambung berjalan di bangunan Yodabashi, bangunan shopping barang elektrik yang teramat besar. Lepas 3 jam baru mereka balik. Malam tu mereka sambung berjalan lagi. Wahhhhh.. Cayalah pakcik!

Dalam hairan-hairan tu, Deeja tanya mak dia. Macammana ayah tiba-tiba dah tak sakit kaki? Mak Deeja kata ayah minum Vivix yang Deeja belikan..

Ooooo kisahnya. Sebenarnya, sebelum tu lagi Deeja dah belikan Vivix. Tapi biasalah orang tuakan, kadang nak minum dia minum.  Kadang-kadang tak..

Apapun syukur alhamdulillah, sebelum ke Jepun pakcik mula konsisten dengan Vivix. Gout dan sakit kaki pakcik dah hilang. Boleh jalan-jalan Jepun dengan anak menantu lagi..

Testimoni gout 2

Bagaimana Vivix Shaklee membantu pesakit gout?

Vivix bukan ubat, jadi Vivix sebenarnya tidak berfungsi untuk merawat. Tetapi bagaimana Vivix boleh membantu pesakit gout?

1. Vivix menyokong kesihatan sendi

Resveratrol di dalam Vivix mampu mengubah protein catabolism dan fungsi sendi, dan menghalang stress pengoksidaan dan pembentukan sel mati sendi dan tulang. Secara asasnya, Resveratrol menjaga kekuatan dan ketahanan sendi. Kajian mendapati bahawa Resveratrol menaikkan ketahanan sendi dengan meningkatkan komponen penghasil tenaga di dalam sel sendi dipanggil mitochondria.

2. Vivix membantu merendahkan paras asid urik

Kajian di Harvard Universiti mendapati kandungan Resveratol yang dijumpai dalam grapes dan Japanese Knotweed (Polygonum Cuspidatum) sebagai antioksidan terbaik untuk merendahkan paras asid urik dalam badan. Menariknya, dua bahan ini ada dalam Vivix.

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Bagaimana untuk mendapatkan Vivix?

Vivix boleh dibeli di mana-mana cawangan Shaklee mahupun dari mana-mana pengedar sah. Tapi nanti dulu! Pastikan anda menerima konsultasi dan khidmat nasihat sebelum membuat pembelian kerana Vivix TIDAK SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN.

Sebotol Vivix berharga RM475.00 bersesuaian dengan khasiatnya. Para saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun membuat kajian untuk menghasilkan Vivix. Vivix disahkan halal oleh badan Islam yang diiktiraf JAKIM.

Tapi, jika anda jadi ahli anda akan dapat harga yang lebih rendah. Kalau beli twin pack, laaaagi jimat..

Twin pack

Untuk pertanyaan lanjut, konsultasi, nak jadi ahli atau nak tahu harga jimat, hubungi saya. InsyaAllah saya akan bantu anda.

Zefa NorAsmara bt Jubir aka Ibu Yusuf dan Maryam
Shaklee Independent Distributor (ID:909824)
Whatsapp ~ 011-11537821
(Visited 355 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge