Testimoni Paras Gula dan Tekanan Darah Makin Stabil Selepas Ikhtiar Dengan Vivix

Ramai pesakit yang menghidap penyakit kencing manis turun mengalami masalah tekanan darah yang tinggi. Begitu juga kisahnya dengan nenek kepada Miza.

Testimoni Paras Gula dan Tekanan Darah Makin Stabil Selepas Ikhtiar Dengan Vivix

Nenek kepada Miza menghidap kencing manis dan juga darah tinggi. Berikut adalah perkongsian Miza tentang perkembangan kesihatan neneknya selepas berikhtiar dengan vivix.

Miza nak share result check up tok (nenek) miza sendiri yg ada diabetes. Boleh bandingkan result antara 2 tahun ni..

Tok mula ambil Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yg ke-3.

Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru 4.9 .Tekanan darah pun dah stabil.

Check up pada 26 Mei 2016, doktor ada bagi tau yg buah pinggang tok mungkin ada masalah.

Check up yg terbaru pada 24 Ogos 2016, doktor maklumkan buah pinggang tok dah ok, tak ada masalah.

Alhamdulillah, bersyukur sangat..

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Apa Itu Vivix?

Secara ringkasnya, Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Untuk info lanjut, boleh klik artikel Vivix™ ~ Untuk Kesihatan Menyeluruh.

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Kencing Manis?

Dari segi perubatan moden, penyakit kencing manis tidak dapat diubati, tetapi boleh dikawal. Matlamat utama dalam rawatan penyakit kencing manis adalah untuk mengurangkan tahap gula dalam darah, dari kadar yang luar biasa ke tahap gula lebih rendah dan normal.

1. Vivix Tingkatkan Insulin

Vivix bersifat anti radang yang menghalang sistem imun kita merosakkan ‘Beta Cell’ yang berfungsi untuk hasilkan insulin. Kesan dari genetik yang sihat, fungsi sistem imun akan lebih fokus kepada mengatasi toksik dan radikal yang masuk ke dalam tubuh.

2. Vivix Atasi Insulin Resistance

Masalah Insulin Resistance ini banyak dipengaruhi oleh kadar guna dalam darah. Bila anda ambil makanan yang tinggi gula (budaya orang kita), maka tubuh akan hasilkan lebih banyak insulin untuk menukarknya menjadi tenaga. Jadi , Vivix menghalang proses ini dengan mengawal kepekatan gula dalam darah. Malah Vivix juga akan meningkatkan fungsi insulin untuk menukar guna kepada tenaga.

3. Vivix Perbaiki Genetik

Genetik kencing manis yang diwarisi dari ayah atau ibu akan cenderung untuk melakukan proses yang sama. Vivix membantu melindungi dan memperbaiki kerosakan pada genetik atau DNA untuk menghalang atau mengawal risiko kencing manis.

4. Vivix Melambatkan Pembentukan Protin AGE

AGE ( Advance Glycation End Products) ialah sejenis protein rosak yang dihasilkan oleh tubuh yang menyokong proses penuaan dan penyakit kritikal seperti kencing manis dan masalah jantung. Oleh itu, anti oksidan dari Vivix akan melambatkan penghasilan sel ini.

5. Vivix Membantu Mengatasi Masalah Luka Pesakit Kencing Manis

Resveratrol dalam Vivix membantu mengatasi masalah luka pesakit kencing manis. Antioksidan ini membantu melawan serangan keatas luka yang menjadi luka pesakit kencing manis jadi lebih teruk.Resvaratrol dalam Vivix membantu mengatasi masalah luka pesakit kencing manis. Antioksidan ini membantu melawan serangan keatas luka yang menjadi luka pesakit kencing manis jadi lebih teruk.

Bagaimana untuk mendapatkan Vivix

Setelah membaca banyak testimoni-testimoni positif berkenaan Vivix, ramai yang bertanya bagaimana nak dapatkan Vivix?

Vivix boleh dibeli di mana-mana cawangan Shaklee mahupun dari mana-mana pengedar sah. Tapi nanti dulu! Pastikan anda menerima konsultasi dan khidmat nasihat sebelum membuat pembelian kerana Vivix TIDAK SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN.

Sebotol Vivix berharga RM475.00 bersesuaian dengan khasiatnya. Para saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun membuat kajian untuk menghasilkan Vivix. Vivix disahkan halal oleh badan Islam yang diiktiraf JAKIM.

Pembelian Vivix boleh dibuat secara online dan pembayaran boleh dibuat menggunakan kad kredit dan debit. Klik!

Beli Vivix online

Walaubagaimanapun, untuk pertanyaan lanjut, konsultasi, nak jadi ahli atau nak tahu harga jimat, dialu-alukan untuk hubungi ibu. InsyaAllah ibu akan bantu anda.

Zefa NorAsmara binti Jubir (Ibu Yusuf dan Maryam)
Shaklee Independent Distributor (ID 909824)
011-11537821
zefa_asmara@yahoo.com

(Visited 153 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge