Pengedar Shaklee Aktif Shah Alam

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, tiga hari yang lepas telah berlangsung Shaklee National Convention 2018 di Sunway Pyramid Convention Centre. Majlis gilang gemilang yang penuh aura kejayaan.

Perkongsian-perkongsian dari ‘Impact Speker’ sangat menerujakan dan meniupkan inspirasi untuk membantu orang lain hidup lebih sihat.

Barisan ahli yang menerima anugerah dan penghargaan juga menyuntuk semangat untuk terus berjaya. Di kala heboh dikatakan ramai pengedar yang sudah tidak aktif, masih ada sekelompok besar mereka yang berjaya di dalam Shaklee.

Pengedar Shaklee Aktif Shah Alam

Pejam celik pejam celik, rupanya dah 6 tahun ibu jadi ahli Shaklee. Jadi ahli pada tahun 2012 dan mula aktif sebagai pengedar Shaklee pada Januari 2013. Alhamdulillah masih kekal aktif hingga hari ini.

Produk Shaklee Ready Stock di Shah Alam

Kepada pembaca blog yang ingin dapatkan produk Shaklee, bolehlah hubungi ibu. InsyaAllah ibu menyediakan ‘ready stock’ untuk produk-produk ‘hot selling’ untuk kemudahan pelanggan.

Kalau habis pun, jangan risau. Laju-laju ibu start kereta pergi Ibu Pejabat Shaklee.

COD Produk Shaklee Sekitar Shah Alam

Ibu menawarkan perkhidmatan konsultasi berkaitan produk, penghantaran produk melalui syarikat penghantaran ke seluruh Malaysia, atau serahan tangan di sekitar Shah Alam.

Terima kasih kerana membaca catatan ini.

Pengedar Shaklee Shah Alam

Zefa NorAsmara bt Jubir @ Ibu Yusuf dan Maryam
Shaklee Independent Distributor (ID:909824)
Whatsapp: 011-11537821/ 010-4561978
Email: zefa_asmara@yahoo.com
Fb: Ibu Yusuf dan Maryam
(Visited 85 times, 1 visits today)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge